Openbare repetitie KOS

Start repetitie's

Beste orkestleden,

Onze eerstvolgende repetitie is niet dit weekend, maar op zaterdag 12 november om 10.30 uur.

LET OP! We repeteren niet in Odeon, maar zoals eerder bekend gemaakt in de Vredekerk in Soesterberg, Generaal Winkelmanstraat 101.

Bij deze mail zie je twee bijlagen van de flyer die Piet heeft gemaakt; een in PDF- formaat en een in JPG- formaat; kies wat je makkelijk vindt om te openen en te versturen aan familie en bekenden.

Want dat laatste is nogal belangrijk! Voor deze openbare repetitie komen er speciaal een paar extra musici meespelen. Hoornist Bart Schotsman, al een bekende van ons. Verder een bastuba- speler, die de lage strijkers komt versterken met een - naar het schijnt - fluwelen lage toon. Dat zal niet alleen een apart gezicht zijn, maar ook een bijzondere klank- aanvulling in ons orkest. Tenslotte komen er waarschijnlijk nog een hoornist en misschien ook een fagottist bij.

De opstelling voor de openbare repetitie zal zijn, zoals we de laatste keer zaten. De slagwerkinstrumenten achter ons willen we zoveel mogelijk weg laten zetten, zodat we nog wat verder naar achteren kunnen gaan zitten. Daardoor zal er ruimte ontstaan voor publiek. 

DUS: VERSTUUR DE FLYER NAAR ZOVEEL MOGELIJK MENSEN. 

We hebben nog 4 repetities om de stukken er goed in te krijgen: 12 en 20 november   en 4 en 10 december.

Veel plezier met studeren en tot zaterdag 12 november.

Hartelijke groet van

Marjanne, namens het interim- bestuur.

We kunnen weer iets consumeren in de pauze.  Koffie, thee en fris: €1.20  Alcoholhoudende dranken: €1.80.

Hartelijke groet namens het interim- bestuur,

Marjanne

De stand van zaken qua bestuur is als volgt. Christine Ruygvoorn en Marjanne Roeleveld hebben zich beschikbaar gesteld als interim- bestuur. Marjanne blijft secretaris en Christine heeft het  penningmeesterschap op zich genomen en overgedragen gekregen van Kees en Marian Hanegraaff. Afgelopen week heeft Piet Creutzberg aangegeven de functie van interim- voorzitter op zich te willen nemen. Het KOS heeft dus weer een (tijdelijk) bestuur, waarmee we verder kunnen tot december.

Dinsdag, gisteren, hebben wij een overleg gehad om te verkennen hoe we het komende najaar kunnen invullen, gegeven de huidige financiële situatie. Voor het artistieke deel hadden wij Henk de Graaf uitgenodigd. De plannen gaan wij a.s. zondag aan jullie presenteren.

De summiere agenda is als volgt.

1. opening

2. mededelingen

3. financiële situatie

4. presentatie plannen

5. rondvraag

6. sluiting

Hierbij geven wij vast het repetitierooster, zoals al in het voorjaar was vastgesteld na inventarisatie bij de leden (zondagmiddagen). Er is 1 extra datum toegevoegd onder voorbehoud: 11 december. En zondag 13 november hebben we voor een keer verplaatst naar de zaterdag, vanwege het feit dat er op 13-11 een concert is van het ZPhO.

11 september / 25 september / 9 oktober / 23 oktober / zaterdagochtend 12 november / 20 november / 2 december / 11 december / 18 december (openbare repetitie)

Komt allen op 28 augustus om 15 uur!

Deel deze pagina